JOGG Zwartewaterland

Juvat Westendorp laat kinderen met plezier bewegen

Juvat Westendorp laat kinderen met plezier bewegen

Juvat Westendorp laat kinderen met plezier bewegen© Agnieten College Zwartsluis

Door een gezonde leefstijl zit je vaak lekkerder in je vel. Bij die gezonde leefstijl horen onder meer bewegen en gezond eten. Tijdens de ‘Week voor de Gezonde Jeugd’ laat JOGG Zwartewaterland kinderen uit de omgeving met plezier samen sporten en bewegen. Het Agnieten College in Zwartsluis organiseerde samen met JOGG Zwartewaterland een beweegworkshop met danser en acteur Juvat Westendorp.

Juvat is ambassadeur van JOGG en bezoekt scholen en sportvelden door het hele land, waar hij kinderen laat ervaren hoe leuk bewegen kan zijn.

Vaak enthousiast en soms wat aarzelend betraden de leerlingen de gymzaal. Wat konden ze verwachten? Al snel wist Juvat de groep in beweging te krijgen door zijn positieve benadering en eenvoudig uit te voeren moves die de leerlingen gemakkelijk konden nadoen. Laat op de middag vertrok Juvat naar het sportveld in Genemuiden. Daar konden kinderen uit de omgeving deelnemen aan allerlei activiteiten, georganiseerd door JOGG Zwartewaterland.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 10.06.22 | 17.34 UUR


advertentie