Initiatief van INretail, KVK en MKB-Nederland

'Mijn Digitale Zaak helpt kleinere mkb’ers digitaliseren'

Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter. Overal liggen digitale kansen, maar veel kleinere ondernemers weten niet waar ze het beste kunnen beginnen. Het nieuwe initiatief Mijn Digitale Zaak helpt hen hierbij. Dat vermeldt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Nieuw: Mijn Digitale Zaak
Mkb-ondernemers met 2 tot 50 werknemers krijgen hulp bij het digitaliseren van hun bedrijf via 'Mijn Digitale Zaak'. Dit gezamenlijke initiatief van INretail, KVK en MKB-Nederland biedt ondernemers een persoonlijk advies, een stappenplan en een overzicht van leveranciers. Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kunnen deelnemers vervolgens subsidie aanvragen.

Subsidie
Met de subsidie via Mijn Digitale Zaak kunnen zij advies inwinnen en/of technologie aanschaffen om hun basis op orde te krijgen op het gebied van digitalisering. De subsidie vergoedt 50% van de offerte, tot maximaal € 2.500.

Online lancering
Tijdens de online lancering van Mijn Digitale Zaak op 29 juni 2022 ontdekt u de kansen van dit initiatief voor uw bedrijf. Dus bent u benieuwd naar Mijn Digitale Zaak? Meld u dan nu aan voor het evenement. U kunt live via de chat uw vragen stellen aan adviseurs van INretail, KVK, MKB-Nederland en RVO. (www.rvo.nl/nieuws/mijn-digitale-zaak-helpt-kleinere-mkbers-digitaliseren)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 24.06.22 | 11.11 UUR


advertentie