Online aanmelden via Bibliotheek Zwartewaterland

Lezing schrijfster Eva Vriend: ‘Eens ging de zee hier tekeer’

Schrijfster Eva Vriend groeide als boerendochter op in Luttelgeest in de Noordoostpolder. Zij komt op woensdag 16 november 2022 in Bibliotheek Zwartsluis vertellen over haar bestseller 'Eens ging de zee hier tekeer'.

Water, water en nog eens water. In Zwartsluis weten we er alles van. Van de problemen ermee, maar ook de mogelijkheden ervan. In dit boek vertelt Eva Vriend de geschiedenis van de Zuiderzee en IJsselmeer. Op 28 mei 1932 werd de Afsluitdijk gedicht. De kustbewoners stonden erbij, keken ernaar en moesten zich zien te redden. Wat betekent zo’n ingrijpende verandering voor de cultuur, de identiteit en de toekomstdromen van mensen, tot op de dag van vandaag?

Aanmelden
De lezing start op woensdag 16 november om 19.30 uur in Bibliotheek Zwartsluis in de Sluuspoort. Kijk op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda voor meer informatie en om je aan te melden.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 02.11.22 | 12.25 UUR


advertentie