Vraag naar goedgeschoolde monteurs is groot!

Burgemeester Bilder verricht opening Techniek OpleidingsPunt (TOP) in Genemuiden

Burgemeester Bilder verricht opening TOP

Burgemeester Bilder verricht opening TOP© Communicatie VDS

De feestelijke opening van het nieuwe Techniek OpleidingsPunt (TOP), aan de Nijverheidstraat te Genemuiden, heeft zaterdag 29 oktober 2022 plaatsgevonden. Dit werd gevierd in het bijzijn van genodigden, René van der Sluis, directeur Van der Sluis Technische Bedrijven en Eddy Bilder, burgemeester van Zwartewaterland.

TOP is een samenwerking tussen Van der Sluis Technische Bedrijven en IW Noord, Oost & Flevoland. De samenwerking heeft als doel leerlingmonteurs in de installatie- en elektrotechniek op te leiden in de praktijk. Leerlingen worden direct gekoppeld aan ervaren leermeesters.

De vraag naar goedgeschoolde en direct inzetbare monteurs is groot. Met het nieuwe initiatief richten beide bedrijven zich op het vakkundig opleiden van deze toekomstige monteurs.

Het moderne en energieneutrale pand van TOP aan de Nijverheidstraat is voorzien van een modelwoning waarin de basisvaardigheden worden aangeleerd. Na een 4-weekse interne opleiding op locatie gaan de leerlingen vervolgens betaald aan de slag in de praktijk. TOP richt zich met name op leerlingmonteurs die aan een ROC een opleiding volgen in de installatie- of elektrotechniek. Ook herintreders of zij-instromers met interesse in de installatie- of elektrotechniek kunnen bij TOP terecht.

Meer informatie op www.techniekopleidingspunt.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 31.10.22 | 14.44 UUR


advertentie