advertentie

Ruim 28 duizend familiebedrijven in provincie

Familiebedrijven in Overijssel goed voor 218.000 banen

Familiebedrijven leveren in Overijssel een grotere bijdrage aan de economie dan in andere provincies. Overijssel is koploper in zowel het omzetaandeel als de toegevoegde waarde van alle familiebedrijven. Ook is het aandeel familiebedrijven in Overijssel groter dan het landelijk gemiddelde. Dat blijkt uit analyse van CBS-cijfers door het Expertisecentrum Familiebedrijven (hogeschool Windesheim) in samenwerking met Provincie Overijssel.

LEES MEER... | DONDERDAG, 14.03.24
advertentie

Bekendmaking landelijke winnaar tijdens Uitblinkersgala

Van der Sluis genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2024

Van der Sluis genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2024

Van der Sluis genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2024© L.M. van der Sluis Holding B.V.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft onlangs bekendgemaakt dat Van der Sluis één van de twaalf genomineerde leerbedrijven is voor mbo-studenten in de sector Techniek & Gebouwde omgeving. Op maandag 13 mei 2024 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt tijdens het Uitblinkersgala. Dit wordt georganiseerd door MBO Raad en SBB. De winnaar mag zich een jaar lang beste leerbedrijf van Nederland noemen.

LEES MEER... | DINSDAG, 12.03.24
advertentie

Vrijstaande woning in Zwartsluis genomineerd

Wie woont in het duurzaamste huis van Overijssel?

Welke woning verdient de titel ‘Duurzaamste huis van de Overijssel’? Van 14 februari tot en met 1 maart 2024 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun duurzame huis. Acht Overijsselse genomineerden vertellen graag over hun aanpak en laten nu trots het resultaat zien. Ook uit deze gemeente doet een woning mee. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Overijssel. Binnen de gemeente Zwartewaterland is één vrijstaande woning (bouwjaar 1999) genomineerd. De woning staat in Zwartsluis.

LEES MEER... | DONDERDAG, 15.02.24
advertentie

DigiHulplijn gratis telefonisch bereikbaar voor alle digitale vragen

Start campagne ‘Dubbel beveiligd is dubbel zo veilig’

Vandaag start de Rijksoverheid campagne ‘Dubbel beveiligd is dubbel zo veilig’. Deze campagne is een initiatief van het ministerie van Justitie en Veiligheid en is bedoeld om Nederlanders te stimuleren tweestapsverificatie in te stellen voor e-mail en andere accounts.

LEES MEER... | DINSDAG, 06.02.24
advertentie

Samen de schouders eronder!

Ondernemerskring Genemuiden start nieuwe jaar in De Kaaihof