advertentie

Inschrijven tot en met 26 april 2024

Koningsloop over nieuw KNAU-gecertificeerd parcours

Met nog maar even te gaan tot de zesde editie van Koningsloop Hasselt stijgt het aantal inschrijvingen. Het belooft weer een succesvolle editie te worden met runs voor alle leeftijden en een Heroes run. Het parcours voor de 5 en 10 kilometer is dit jaar aangepast en is KNAU-gecertificeerd.

LEES MEER... | MAANDAG, 15.04.24
advertentie

v.v. Staphorst - SC Genemuiden 0-0

Sportclub Genemuiden komt tegen v.v. Staphorst niet verder dan een puntendeling

Sportclub Genemuiden komt tegen v.v. Staphorst niet verder dan een puntendeling

Sportclub Genemuiden komt tegen v.v. Staphorst niet verder dan een puntendeling© Helmich Lubberts

De voetbalderby tussen v.v. Staphorst en Sportclub Genemuiden is er één geworden om snel te vergeten. Het onderlinge treffen ontbrande nimmer en de kansen welke wel gecreëerd werden waren op één hand te tellen. De vertoning op de groen grasmat was matig. v.v. Staphorst leek niet te willen verliezen en ondanks dat Sportclub Genemuiden de meeste aanspraak mocht maken op de overwinning lukte het niet om de opgestelde muur van de geel-blauwen te doorbreken. Doelpunten vielen dan ook niet te aanschouwen in de streekderby en de wedstrijd eindigde zoals hij begon in een 0-0 eindstand.

LEES MEER... | MAANDAG, 15.04.24
advertentie

Hoofdsponsor Interfloor Zwartsluis al 25 jaar nauw betrokken bij zeilwedstrijd

Deelnemers aan Mattenschippersrace leggen 'Rondje Zwartsluis' af

Op zaterdag 27 april 2024 zal Blokzijl een belangrijke gebeurtenis vieren in haar rijke maritieme erfgoed met de 25e editie van de befaamde Mattenschippersrace. Dit jaarlijkse evenement, dat zowel zeilers uit het hele land als enthousiaste toeschouwers aantrekt, staat bekend om zijn levendige sfeer en traditionele zeilrace, ook wel bekend als de ´kleintje Strontrace´. De deelnemers aan de Mattenschippersrace leggen het 'Rondje Zwartsluis' af, een uitdagend parcours dat vanuit Blokzijl leidt over het Giethoornse Meer, Jonen en de Beulakerwijde naar Zwartsluis.

LEES MEER... | DONDERDAG, 11.04.24
advertentie

SC Genemuiden - Sparta Nijkerk 2-1 (1-1)

SC Genemuiden nog volop in de race voor de titel