advertentie

Sparta Nijkerk - SC Genemuiden 4-1 (2-0)

Opnieuw nederlaag voor Sportclub Genemuiden

Opnieuw nederlaag voor Sportclub Genemuiden

Opnieuw nederlaag voor Sportclub Genemuiden© Helmich Lubberts

Het begin van de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk was zaterdag 19 oktober 2024 nog niet eens zo slecht voor Sportclub Genemuiden. Het ging voortvarend en het leek erop dat de goede partij van een week eerder tegen DOVO een goed vervolg zou krijgen. Marc Magan was de eerste speler die het namens Sportclub Genemuiden mocht proberen. Zijn schot was hard en gericht, maar leverde geen treffer op. Nog geen 2 minuten verder was het opnieuw Magan die een goede kans kreeg, maar net zoals bij de eerste mogelijkheid ging zijn bal rakelings over.

LEES MEER... | MAANDAG, 21.10.24
advertentie

SC Genemuiden - DOVO 0-1 (0-1)

Sportclub Genemuiden krijgt geen loon naar werken

Sportclub Genemuiden krijgt geen loon naar werken

Sportclub Genemuiden krijgt geen loon naar werken© Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden speelde zaterdag 12 oktober 2024 tegen DOVO misschien wel zijn beste wedstrijd van dit seizoen, alleen kreeg het hiervoor niet de beloning die het verdiende. DOVO kreeg in de gehele wedstrijd welgeteld één kans, maar deze ene kans was voldoende om de 3 punten mee naar huis te nemen. De reacties logen er na afloop van de wedstrijd dan ook niet om. Zuur om zo te verliezen. DOVO heeft nergens recht op, maar neemt wel de volle buit mee naar huis.

LEES MEER... | MAANDAG, 14.10.24
advertentie

DVS '33 - SC Genemuiden 2-0 (1-0)

Onmachtig Sportclub Genemuiden verliest van DVS '33

Onmachtig Sportclub Genemuiden verliest van DVS '33

Onmachtig Sportclub Genemuiden verliest van DVS '33© Helmich Lubberts

Dat Sportclub Genemuiden zich op dit moment in een moeilijke fase bevindt is wel duidelijk. In Ermelo knokte de Genemuidenaren zaterdag 5 oktober 2024 voor wat het waard was, maar moest in DVS'33 toch zijn meerdere herkennen. De groen-witten verloren de wedstrijd dan ook terecht met 2-0.

LEES MEER... | MAANDAG, 07.10.24
advertentie

SC Genemuiden - HBC 1-1 (1-0)

Sportclub Genemuiden pakt schamel punt tegen HBC

Sportclub Genemuiden pakt schamel punt tegen HBC

Sportclub Genemuiden pakt schamel punt tegen HBC© Helmich Lubberts

Nadat het eerder in de wedstrijden tegen IJsselmeervogels en Hercules in de slotfase misging, was het nu HBC die aan het einde van de wedstrijd toesloeg en de volle winst van Sportclub Genemuiden afsnoepte. De groen-witten moesten tenminste genoegen nemen met een gelijkspel en hadden gezien het spelbeeld ook beslist geen recht op meer.

LEES MEER... | MAANDAG, 30.09.24
advertentie

Rohda Raalte - SC Genemuiden 2-1 (0-1)

Sportclub Genemuiden geeft niet thuis tegen Rohda Raalte

Sportclub Genemuiden geeft niet thuis tegen Rohda Raalte

Sportclub Genemuiden geeft niet thuis tegen Rohda Raalte© Helmich Lubberts

Het begin van de wedstrijd zag er zaterdag 21 september 2024 veel belovend uit. Een honderd procent kans voor Mike Reuvers leek een doelpunt te worden, maar de uitstekende keepende doelman Frans van Oldeniel voorkwam dit. Of dit de opmaat is geweest voor de 2-1 nederlaag zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen, maar in aanloop naar de KNVB-bekerwedstrijd tegen ADO '20 werd het niet de wedstrijd waar Sportclub Genemuiden vooraf op had gehoopt.

LEES MEER... | MAANDAG, 23.09.24
advertentie

SC Genemuiden - SV Huizen 4-0 (1-0)

Sportclub Genemuiden herpakt zich en wint van Huizen

Sportclub Genemuiden herpakt zich en wint van Huizen

Sportclub Genemuiden herpakt zich en wint van Huizen© Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden heeft zich knap weten te herstellen na de nederlagen tegen IJsselmeervogels en Hercules. Na 90 minuten voetbal prijkte er zaterdag 14 september 2024 een 4-0 stand op het scorebord en werd het chagrijn van de afgelopen weken weggespoeld.

LEES MEER... | MAANDAG, 16.09.24
advertentie

Leden gaan weer richting Thialf!

Trainingsgroep Het Zwartewater klaar voor nieuw schaatsseizoen

Hoewel het de afgelopen dagen nog volop zomer was in Nederland, trekt Trainingsgroep Het Zwartewater aanstaande vrijdag 13 september opnieuw met een grote groep leden richting Thialf om daar de schaatsen weer onder te binden. Wekelijks zullen ze hier onder begeleiding van een aantal trainers aan hun schaatstechniek, conditie en snelheid schaven. Op vrijdag trainen de leden van 19.00 - 20.00 uur, vertrek vanuit Hasselt is om 18.00 uur. De jongste pupillen (vanaf 8 jaar) krijgen training op de 333m-baan en de jongeren en volwassenen rijden hun rondjes op de snelste 400m laaglandbaan ter wereld. Tevens wordt er door een aantal leden op dinsdag in het recreatieve uur getraind van 20.15 - 22.30 uur.

LEES MEER... | MAANDAG, 09.09.24

Hercules - SC Genemuiden 2-1 (0-1)

Sportclub Genemuiden geeft het opnieuw weg in slotfase

Sportclub Genemuiden geeft het opnieuw weg in slotfase

Sportclub Genemuiden geeft het opnieuw weg in slotfase© Justin Sangers.

Er zal de komende week nog wel heel wat nagepraat worden, want net als tegen IJsselmeervogels ging het in Utrecht tegen Hercules in de slotfase van de wedstrijd mis. Binnen 2 minuten boog Hercules de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong en was het Sportclub Genemuiden die de wedstrijd verloor.

LEES MEER... | MAANDAG, 09.09.24

Zaterdag 14 september 2024

Zwartewaterrace werkt toe naar jubileumeditie in Zwartsluis

Op zaterdag 14 september 2024 is het Zwartewater van Zwartsluis tot Genemuiden het decor voor de 25e Zwartewaterrace. “We verwachten tussen de 40 en 70 sloeproeiteams uit het hele land. Het belooft weer een mooi roeispektakel te worden”, zegt Martin van Dijk, bestuurslid en roeier van Sloeproeivereniging Zwarte-Water.

LEES MEER... | MAANDAG, 09.09.24

Plezier staat centraal op 28 oktober 2024

PANNA! Magazine komt langs bij SC Genemuiden

Wil je een te gekke voetbaldag beleven, en kans maken op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams? Doe dan in de herfstvakantie mee aan de PANNA! Sterrenteam Voetbaldag. Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar zijn op maandag 28 oktober 2024 welkom bij SC Genemuiden. Organisatie is in handen van PANNA! Magazine, het grootste jeugdvoetbalmagazine van Nederland. Tijdens deze dag staat plezier centraal!

LEES MEER... | DONDERDAG, 05.09.24

TEKSTADVERTENTIES