advertentie

Wethouder Maarten Slingerland voert de openingshandeling uit

Feestelijke opening van multifunctionele Sportkooi Zwartsluis

Feestelijke opening van multifunctionele Sportkooi Zwartsluis© SamDV.NL

De feestelijke opening van de multifunctionele Sportkooi in Zwartsluis heeft hedenmiddag, in het bijzijn van de buurtsportcoaches, Jeugdsoos Esclusa, Jong Zwartewaterland en belangstellenden plaatsgevonden. De opening werd verricht door wethouder Maarten Slingerland (Sport- en Evenemententerreinen) van Zwartewaterland. Met de multifunctionele sportkooi realiseert de gemeente, met grote bijdragen van meedere sponsoren, een centrale sportlocatie in Zwartsluis. De sportkooi is gevestigd naast Jeugdsoos Esclusa, op de plek van de voormalige skatebaan. De sportkooi biedt verschillende sportmogelijkheden, zoals basketbal, hockey, voetbal, volleybal, trefbal en pannavoetbal.

Na de feestelijke opening waren er demonstraties van Volleybalvereniging Pegasus Zwartsluis en een exclusieve free-style-show van StreetKills uit Zwolle. De sportkooi biedt vanaf heden verschillende sportmogelijkheden, zoals basketbal, hockey, voetbal, volleybal, trefbal en pannavoetbal.

2024-05-08 15:01:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.