advertentie

Kerstconcert zorgt voor avond vol muzikale pracht

Kerstconcert van Juniorenband en Irene Inclusief brengt feestelijke kerstsfeer

Kerstconcert van Juniorenband en Irene Inclusief brengt feestelijke kerstsfeer© Irene Hasselt

De getalenteerde leden van de Juniorenband en Irene Inclusief hebben hun muzikale kunsten samengebracht tijdens een prachtig muzikaal kerstconcert. Onder de schitterende lichtjes van de kerstboom en een volgestroomde kerk brachten ze een avond vol muzikale pracht.

Het concert, gehouden in de Ichthuskerk in Hasselt bracht jong en oud op de been. Variërend van families tot muziekliefhebbers en lokale bewoners die samenkwamen om de muzikale avond bij te wonen.

Nadat voorzitster Antoinet Hofstede de avond had geopend ging het kerstfeest van start met de klanken van Irene Inclusief. Deze club enthousiaste leden speelt nu een goed jaar samen sinds 2022. Irene Hasselt vindt het belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen. Muziek verbindt mensen met elkaar en staat aan de basis van vele mooie herinneringen. Alle disciplines bij Irene werken samen vanuit deze overtuiging bij het maken van muziek. Als Christelijke vereniging vind Irene het vanuit de identiteit belangrijk dat ze er zijn voor iedereen, wie je ook bent!

De Juniorenband, bestaande uit jonge getalenteerde muzikanten brachten, onder leiding van dirigent een prachtig kerstrepertoire. Van traditionele kerstliederen tot eigentijdse en swingende nummers, hun vaardigheid en passie waren duidelijk hoorbaar in elke noot die ze speelden.

Tijdens een korte muzikale pauzes deelden enkele leden van Irene Inclusief hun gedachten over de betekenis van Kerst. Het kerstconcert van de Juniorenband en Irene Inclusief werd afgesloten met een luid applaus van het publiek. De leden kijken dan ook allemaal terug op een prachtige avond. Zaterdag 23 december 2023 is het de beurt aan de marching en stageband van Irene. Met dit jaar medewerking van Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo en organist Cor-Katja Ploeg-Vinogradskaya in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt.

2023-12-19 11:29:00

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie
Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.